Пізнай екуменізм за один рік

|
|
|
Пізнай екуменізм за один рік

Інститут екуменічних студій запрошує на навчання людей, котрі хочуть поглибити свої знання у християнському вченні, а особливо для тих, кого цікавить питання примирення між християнськими конфесіями, співпраця між ними на служіннні суспільству.

 Цікавою вона також є для людей, які працюють журналістами для того, аби мати можливість фахово висвітлювати події релігійного життя України і таким чином розширити спектр своїх компетенцій.

Річна сертифікатна програма екуменічних наук (РСПЕН) – це академічна програма, яка надає богословську екуменічну освіту за допомогою он-лайн навчання. Це таке висвітлення питань богослов’я, історії та екуменізму, яке, з одного боку, закладає добрі академічні знання, а з другого – прищеплює любов до своєї Церкви й водночас сприяє визнанню інших Церков, відкриває дорогу до подолання міжконфесійних поділів і конфліктів через відкритість, співпрацю та дружбу між християнами. РСПЕН створена Інститутом екуменічних студій Українського католицького університету.

Спеціалізації:

Глибше про християнство

Релігійна журналістика

Можливість брати окремі курси

 

Прийом документів до 1 вересня 2018 року

Щоб записатися на програму або вибрати один чи декілька навчальних курсів, надішліть  на електронну пошту dmpenua@gmail.com таке:

 

Заповнену анкету встановленого зразка (див. нижче);

Офіційну виписку Ваших оцінок з інституції, де ви навчаєтесь / навчались;

Ваше фото (електронний варіант);

Ксерокопію паспорта та ідентифікаційного номеру (електронний варіант).

 

  Після закінчення Програми студенти отримують:Сертифікат екуменічних наук, виданий Українським Католицьким Університетом

 

Детальна інформація на сайтіhttp://www.dmpen.org.ua/

 

 

 РСПЕН (1).doc